Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Willa WIOLETTA - Wisła

Adres obiektu Partecznik 39, 43-460 Wisła
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 14 opinii
4.9
Wyposażenie 4.7
Czystość 4.9
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 4.9
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 10

 
 

Wojciechowski z rodzinką.
Dodano: 2016-09-06
Pobyt od: 2016-08-27 do 2016-09-03 IP: xx.215.6.227
 
 
    

Pięknie położony obiekt. Przemiła obsługa, pokoje bardzo czyste gustownie urządzone. Polecam wszystkim pragnącym wypocząć w ciszy i spokoju na zboczu góry z przepięknymi widokami. Często wracamy do tego pensjonatu. Górąco polecamy.


 
 

Adam i Kornelia Chorzów
Dodano: 2016-08-07
Pobyt od: 2016-07-16 do 2016-07-29 IP: xxx.146.134.72
 
 
    

Pokoje bardzo ładne i czyste. Piękne widoki z balkonu i cudownie zagospodarowany teren. Właścicielka bardzo uprzejma i skora do pomocy. Pierwsza wizyta w Willi Wioletta tak mi się spodobała, że dwa tygodnie później wybraliśmy się tam kolejny raz. Serdecznie polecam!


 
 

Jolanta
Dodano: 2016-01-09
Pobyt od: 2015-12-29 do 2016-01-03 IP: xx.6.38.206
 
 
    

Bardzo przyjemne i przyjazne miejsce, wszystko zgodnie z opisem.Gorąco polecam.


 
 

jola
Dodano: 2015-09-21
Pobyt od: 2015-09-16 do 2015-09-20
 
 
    

Czysto, ładnie, miło. Pokoje i obejście DOPIESZCZONE przez właścicielkę. Całość na piątkę z plusem :) zatem... do zobaczenia :))


 
 

Hanna i Mirosław z Bytomia
Dodano: 2015-06-15
Pobyt od: 2015-06-04 do 2015-06-07
 
 
    

Na wypoczynek do Willi Wioletta jeżdzimy od kilku lat.Jesteśmy bardzo zadowoleni.Przepiękne widoki z balkonu i z ogrodu.Dużo miejsca przed posesją:ogród z huśtawkami,basen, miejsce na grila oraz pięknie zagospodarowany teren pełen ozdobnych krzewów kwiatów.Pokoje z balkonami zadbane,przyjemne.A właścicielka przemiła,uprzejma i pomocna.Serdecznie panią pozdrawiamy.Polecamy wszystkim.A my napewno nie raz jeszcze tam wrócimy.


 
 

Teresa i Jacek Sztygowscy z Włocławka
Dodano: 2015-05-25
Pobyt od: 2015-05-18 do 2015-05-23
 
 
    

Długo szukaliśmy miejsca na odpoczynek w górach.Oferta Willi Wioletta w Wiśle okazała się absolutnym strzałem w 10.Okolica sprzyjająca odpoczynkowi, bo daleko od drogi głównej,szum wody i śpiew ptaków,widoki zwierząt leśnych, są bezcenne dla bliskości z naturą.Pokój, mieliśmy apartament z 2 balkonami,odpowiada ofercie,posiada wszelkie udogodnienia.Gospodyni otwarta na wszelkie prośby i doradza co można zobaczyć w okolicy.Polecamy gorąco.


 
 

Iwona i Kamil
Dodano: 2015-05-03
Pobyt od: 2015-04-30 do 2015-05-03
 
 
    

Bardzo przyjemne miejsce: czyste, zadbane pokoje, niesamowite widoki, wokół lasy, miejsce na grilla. Cicho i spokojnie a zarazem niedaleko centrum. Bardzo miła Gospodyni, dzięki której można poczuć się jak w domu :) Na pewno tam wrócimy :)


 
 

Kika
Dodano: 2014-08-09
Pobyt od: 2014-08-05 do 2014-08-09
 
 
    

Polecam!!!:)Piękne widoki , spokojna okolica. Piękna willa, pokoje bardzo czyste, zadbane(zgodne ze zdjęciami)Bardzo miła, serdeczna właścicielka. Jeszcze raz polecam i na pewno wrócę tu znów wraz z rodziną.:)


 
 

andy
Dodano: 2014-07-29
Pobyt od: 2014-07-11 do 2014-07-13
 
 
   

SPOKÓJ ,PIĘKNE WIDOKI ,MIŁY GOSPODARZ .GORĄCO POLECAM


 
 

Iwona Klymczyk
Dodano: 2013-09-13
Pobyt od: 2013-07-19 do 2013-07-28
 
 
    

Przyznam się szczerze, że nie planowaliśmy z mężem pobytu w Willi Wioletta to był spontaniczny wyjazd i szukaliśmy czegoś na miejscu , czegoś co będzie łączyło ze sobą piękne górskie widoki oraz bliskość do centrum i to właśnie było to !!! Do centrum piechotką było 10 minut natomiast widoki z pensjonatu były przepiękne ! Pensjonat otoczony lasem, niby do centrum było blisko jednak spokój i cisza towarzyszyły nam przez cały pobyt ! Pokoje były bardzo czyste i schludnie urządzone , łazienki również. Na pewno tam wrócimy !!!! POLECAM i pozdrawiam Panią właścicielkę !


Opinie 1-10 z 10

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Wisła w przewodniku

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Wisła swoją popularność zawdzięcza w dużej mierze Adamowi Małyszowi, ale okolica ma do zaoferowania dużo więcej. Czym zauroczy cię Wisła?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie